Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.momstothemax.be.

Door deze website te bezoeken verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

www.momstothemax.be
Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Moms to the Max zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze webshop kan zij niet garanderen dat alle informatie altijd juist en volledig is. Kennelijke typefouten kunnen altijd bestaan. Noch garandeert Moms to the Max dat de website altijd foutloos of ononderbroken zal functioneren. Moms to the Max wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid en volledigheid van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie, producten en diensten van derden
Moms to the Max aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar een link wordt gezet op www.momstothemax.be. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. 

Eigendom
Het is niet toegestaan om eender welke informatie op de webshop www.momstothemax.be te kopiëren, te downloaden of openbaar te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen
Moms to the Max behoudt zich het recht de op deze website aangeboden informatie, inclusief de tekst van deze disclaimer, ten alle tijde te wijzigen.

Toepasselijk recht
Op deze Verkoopvoorwaarden is Belgisch recht van toepassing. De Rechtbanken van Mechelen zijn exclusief bevoegd.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide